SPER SA INDEPLINESC

Incepand de azi, 24.05.2012, m-am hotarat ca timp de un an de zile sa fac o pauza. Chiar nu mai vreau. In acest moment urasc acest fenomen. Acum 5 ani am renuntat sa ma mai duc la astfel de evenimente, dar am ramas conectat la ce se intampla.
Aseara pe stadion m-am simtit umilit. Umilit de un antrenor temator, care nu a reusit altceva decat sa transforme o echipa de fotbal intr-o adunatura de fricosi. Umilit de jucatori, care nu au avut curajul sa joace macar pentru suporteri.
Din pacate, incetul cu incetul, cunoscutul spirit alb-visiniu dispare. Eu, totusi, sper sa se intample o minune si sa nu am dreptate.
Ca sa inchei……
NU o sa ma mai duc la meciuri (oricum nu prea o mai faceam…)
NU o sa ma mai uit la meciuri
NU o sa mai ascult meciuri la radio
NU o sa mai citesc/vizionez nici o stire legata de fotbal (in afara de momentele accidentale, care sper sa fie cat mai putine)

Orice s-ar intampla, RAPID ramane in suflet.

Zambeste!

This entry was posted in la gramada. Bookmark the permalink.

9 Responses to SPER SA INDEPLINESC

 1. dan says:

  Hai mai nea Leo, ca nu-i dracul atat de negru. Mersul pe stadion are farmecul lui. Si eu as fi fost terminat total daca pierdeau ai mei aseara. Eram transfigurat. Asta-i treaba cand tii cu echipe imprevizibile ca ale noastre. Oricum, antrenorul temator pleaca, jucatorii asemeni. Vei avea un nou Rapid cu care sa tii.

  • Leo says:

   cu dracu care nu-i atat de negru ai dreptate. cine naiba stie ce culoare are dracu de fapt?..;) cunosc farmecul mersului pe stadion, ca am facut-o aproape 30 de ani. crede-ma ca nu stiu cat o sa reusesc sa stau departe, dar, in acest moment, asta imi doresc. deocamdata am juma’ de zi…;) Indiferent de ce se intampla in continuare la Rapid, ma tin tare si nu ma implic. Cu Rapid o sa tin toata viata mea, indiferent de cat de nou sau vechi este, dar acum vreau sa nu mai stiu nimic de fotbal in general. Inca o data felicitari pentru aseara.

 2. Leo says:

  OLE OLE OLE!…;)

 3. Ionut says:

  Romania – Cup May 23
  Rapid Bucuresti 0 – 1 Dinamo Bucuresti

  Prietenul tau A.E. Scarlatache a reincarcat si ti-a facut cinste cu 365 zile , 8,760 ore , 525,600 minute , 31,536,000 secunde bonus de liniste…….cu toti prietenii din grup. Reicarca si tu, in red & blue si primesti bonus “o vita minunata”.

 4. dan says:

  o oaie, doua oi, trei oi, cate vrei! Leonard, esti doar dezamagit, nu te-ai tampit sa..red&blue…ca nu te mai recunosc de prieten :))))

 5. ilici says:

  apai varutzule…eu cand itzi spuneam anul trecut ce-mi trece prin suflet poate credeai ca glumesc. poli shi rapid o sa ne sfredeleasca sufletul degeaba.nu merita sa ne uitam la fotbalul national….nationala noastra confirma:(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *