Asa am trait eu o parte din F3AST. Si pentru prima data la londonezi

Bah, o sa fiu cat pot de scurt. Stiu ca mai sunt si altele de facut. Tot neobligatorii d-astea. šŸ˜‰

Am ajuns in Anglia acum 19 zile. Stau in Coventry cu 2 prieteni ploiesteni si cu Uil (asa se aude). Astept NINo. Dar cred ca ma angajez inainte. Am auzit de festival si trebuia musai. Am plecat in dimineata de 15 octombrie. Pe la 5. Cu Ā tirul pana in Reading, ca acolo avea Radu treaba cu jobul. Si caram o macara d-aia pe senile. A dat omu’ jos macaraua si am mancat, ca na, bausem ceva vineri seara. La concertul lui Budi. Coleg de casa.

In jur de 12:00 m-am urcat, pe fuga, in primul autobuz spre Londra. Pentru al doilea, am asteptat vreo 45 de minute si am ajuns pana la urma pe la 2 jumate in Victoria Station. Ma suna varutzu, cu care trebuia sa ma intalnesc, sa ma intrebe unde sunt si ce vad in jurul meu. Dupa 10 minute ne intalnim. Mergem spre gara/metrou ceva. Varutzu face pipi si vrea bere. Stop la birtul din gara unde bag trei la draft, in vreo 40 de minute. Mergem sa imi pun bani pe cartela si sa ne intreptam catre festival. Verificam in cat timp trebuie sa plecam spre The Garage si ce sa vezi? Mai avem timp de-o bere. Si un pipi. Varutzu spune ca daca te trece, sa faci daca ai ocazia.Ā Probabil sa mai faci loc.

Ajungem in fata la birtul unde era festivalul. Oameni adunati si frumos asezati la coada. Asteptau deschiderea usilor si nu ploaia care dadea tarcoale. Varutu trebuie sa se vada cu prietenii lui de la Implant pentru Refuz. Baietii doar ce iesisera oleaca prin localitate si il anunta ei cand apar. E deschis unĀ local chiar langa The Garage. Una a intrat brusc, ca eram de pe drum. Pe a doua bere am servit-o in tihna. A inceput ploaia. Si cu apa si cu suporterii lui Arsenal. Era o harmalaie ordonata de nedescris.

Asa, festivalul. Ne-am dus la intrarea din spate, unde am stat de vorba cu Freaky de la IPR. Ne-a dat omu’ cate o bere si niste rom. Pleaca, ca venise cu treaba si hai si noi sa vedem ceva la F3AST. Plateste varutzu intrarea. El ar fi platit mai intai berile, dar au pus astia barul dupa intrare. Prindem vreo doua de la Toulouse Lautrec si, dupa, incepem Implantul. Foai de pula mea. Poa’ sa confirme si oamenii care au baut mai putin ca mine, ca a fost belea rau concertul. Mama lui de pogo. Au trecut patruĀ zile si inca ma doare cand tusesc, dar nu regret. Doar cand tusesc šŸ˜‰ Recunosc!Ā E prima data cand ii vad live. Pai merit toate vanataile si durerile. Foarte pe treaba baietii si m-am simtit exact cum trebuia de bine la cantarea asta.

La Luna Amara nu am mai stat, ca ceva cu metroul si cu prea multe lire de dat daca plecam mai tarziu. Imi pare rau, dar asa am stat mai mult cu Varutzu, ca nu ne-am vazut de ceva ani si tare dor ne-a fost unu’ de altu’. Am plecat cu ceva metrou/tren si in vreo 40 de minute am ajuns la el in zona. Timp in care eu am sughitat de cel putin 2 ori pe minut. Am oprit la magazin sa iau un Biborteni, ca mi-era sete rau, si varutzu a pus si 20 de beri in rucsac.

Noapte buna!

Felicitari oamenilor care se ocupa de F3AST!

IPR-ule… RESPECT BAH!

avanpost

https://www.facebook.com/ImplantPentruRefuz/photos/rpd.100000516151113/10154100302398507/?type=3&theater

ipr

 

 

 

 

 

 

 

 

This entry was posted in la gramada and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *