30 aprilie 2014 – Sunt in Divizia D

Trebuia sa fac asta. Si anume sa ma inscriu intr-un loc organizat unde sa pot juca si cu alti oameni darts. Sunt in Divizia D (ultima ;)) in Liga de Darts Woodstock. Din momentul in care m-am inscris totul s-a schimbat. Mi s-a adus la cunostinta ca pana acum jucam total aiurea. Sagetile pe care le foloseam si cu care nu puteam sa emit pretentii pentru un joc mai bun in viitor erau cam degeaba. Le-am schimbat. Mi-a fost greu dupa 3 luni in care ma invatasem cu ale mele. Inca imi este, dar simt o crestere in jocul meu. Pozitia este un alt lucru pe care il adoptasem gresit. Incerc sa imi pastrez o tinuta corecta si care sa nu imi influenteze aruncarile. Ca tot zic de aruncari. Asta zic eu ca este problema mea principala. Aruncarile sunt influentate si de felul in care tin sagetile. Nu cred ca tin sagetile in cel mai corect mod, dar am incredere ca, cu antrenament si sfaturi de la jucatorii cu state mai vechi, o sa pun la punct si acest aspect.

Una peste alta, imi place sa joc si vreu sa ajung in Divizia B la un moment dat. Bineinteles caClasament-darts Divizia A este scopul principal, dar la felul cum prestez acum, e ipotetica prezenta mea acolo. Urmarindu-i acum pe jucatorii din diviziile superioare, as spune ca o sa imi fie destul de greu, dar avem timp. Nici 40 de ani nu am implinit inca 😉 Momentan sunt pe locul 9. Macar de as ramane pe aceasta pozitie. Mai am 7 meciuri de jucat din care as vrea sa mai obtin macar 2 victorii. Om vedea ce ne rezerva viitorul.

Inca nu am dat un 180, dar cand se va intampla asta sa nu va speriati. O sa ma bucur latineste 😉 Am fost foarte aproape de vre 5 ori, dar nu a fost sa fie.

Zambeste!

This entry was posted in la gramada and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to 30 aprilie 2014 – Sunt in Divizia D

 1. George says:

  In primul rand, foarte frumos scris! Ai invatat foarte mult in putinul timp in care ai inceput sa vii sa joci si asta e imbucurator, mai e putin de lucrat dar nu e imposibil pana in vara cand incepe vacanta!
  Sper sa vi din ce in ce mai des sa joci si meciuri de antrenament cu oamenii din diviziile superioare!

  • Leo says:

   Mersi pentru aprecieri. In limita timpului, o sa vin cat pot de des. Ma cam darama munca si fara energie viata e pustiu. Ne vedem in Woodstock si joc cu oricine e dispus sa ma bata ;).

 2. Eduard says:

  salut!
  Ma bucur ca ai postat si ca ai scris aici despre acceasta liga.
  Daca iti este usor poti venii oricand la Irish pup titulescu nr.18 sa jucam si sa formam o echipa de incepatori pentru anul urmator!

  • Leo says:

   Salve. Imi este destul de peste mana locatia din Titulescu. Deocamdata nu promit nimic. Incerc sa vin cat mai des in Woodstock si mai vedem pe viitor. Seara faina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *