28 aprilie 2014 – Duba Libre

Duba Libre.

1614406_225401910989981_445635307127538156_oO fata, Simona, si trei baieti, Alex, Radu si Invizibilul, s-au hotarat sa participe la Raliul Mongoliei. O sa faca asta intr-o duba VW T3 din 1980. I-am cunoscut vineri seara la petrecerea pe care au dat-o in locatia celor de La Hala-United Wheelers. Oameni faini, comunicativi, modesti si, li se citea pe fata, nerabdatori sa porneasca la drum. Mai au chestii de rezolvat, dar, usor-usor, le pun ei pe toate cap la cap. 

Plecarea se face din Praga pe 22 iulie si o sa parcurga aproximativ 16.000!!! de km prin urmatoarele tari: Cehia, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Turcia, Georgia, Armenia, Azerbaijan, Turkmenistan, Uzbekistan, Tajikistan, Kyrgystan, Kazakhstan, Rusia si Mongolia. Nu este chiar un raliu propriu-zis. Miza nu este care ajunge primul, ci drumul in sine si, bineinteles, latura caritabila a acestui eveniment. Fiecare echipa doneaza la sosire minim 1000 de lire.

Duba Libre e un VW T3 din 1980, echipat cu panouri solare (pentru ca suntem internauti si suntem cat putem noi de “verzi”). Mai mult, Duba Libre merge cu ulei de motor uzat, disponibil gratis in aproape orice atelier auto. Tot ce ne mai trebuie este 15% motorina pentru a obtine viscozitatea potrivita.”

Foai de mine ce m-as baga si eu la o experienta d-asta. Poate se iveste ocazia la un moment dat ;). Eu le doresc multa bafta si sa se intoarca cu satisfactia drumului bine facut 😉

Daca cumva ajunge pe aici, din greseala sau cu directie, un om cu potential sau care sta in spatele unei firme cu potential, sa se gandeasca ca poate sa faca o mica fapta buna. De sponsori, mai ales pentru asa o chestie, e tot timpul nevoie.

Zambeste!

This entry was posted in la gramada and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to 28 aprilie 2014 – Duba Libre

  1. Leo says:

    Cu multa placere. Sper sa rezolvati tot ce este nevoie pentru un drum lipsit de peripetii negative. Va urasc! In sensul pozitiv, bineinteles. 😉 Multa bafta sa aveti si sa va pastrati zambetul pe moaca tot timpul. Cu asa o karma nu aveti cum sa dati rateuri. Zi faina si tie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *