12 mai 2014 – Doctorul 4

seringa-legoMaine dimineata la 7 trebuie sa ma prezint la doctor. E al patrulea doctor la care o sa ajung in incercarea de a gasi un raspuns la problema mea. Care e problema? Pai de vreun an de zile imi apar DOAR pe fata niste pete rosii, bube, iritatii sau oricum vreti sa le numiti. Nu este o perioada anume cand se intampla asta. Nu pot spune ca este de la ceva de mancare sau de baut. Pur si simplu apar, imi fut psihicul vreo luna si pe urma usor-usor se retrag. In acest moment este cel mai nasol stadiu in care am ajuns. Este pentru prima data cand ma si mananca. Confor spuselor doctorilor la care am ajuns pana acum, sunt sau am fost pasibil de herpes, acnee, dermatita nustiudecare, si LUPUS. Nedumerirea mea e alta. De ce dracu nici un doctor nu mi-a luat ceva sange, ceva tesut infectat? Doar s-au uitat la mine, mi-au pus vreo 2-3 intrebari si pe aici ti-e drumul. Poftiti reteta si pa.

Sper ca maine dimineata, cand o sa ajung (din cate am inteles) la unul din cei mai buni doctori dermatologi din Romania – Dr. Giurcaneanu – sa primesc totusi niste raspunsuri clare si, mai ales, un tratament corespunzator. 

 O spun sincer ca asta este ultima incercare pe care o fac cu sistemul medical. Si daca o sa ma imbat destul de tare, o sa ma duc sa imi cer banii inapoi. Bani pe care i-am platit toata viata pentru a putea fi tratat corespunzator in spitalele din Romanica. Cu speranta ca o sa fie bine pana la urma, va rog si pe voi (cititorii mei imaginari) sa imi tineti pumnii sau degetele incrucisate sau sa va rugati sau sa faceti incantatii sau orice altceva. Am ajuns la capatul rabdarii din punct de vedere mental, dar (inca) ma tin tare.

Zambeste!

This entry was posted in la gramada and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to 12 mai 2014 – Doctorul 4

  1. Georgiana says:

    Am auzit de la sursa buna ca Giurcaneanu is the best. Iti tin pumnii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *