10 aprilie 2014 – Razboi?… oameni prosti

Nu cunosc chiar tot ce se intampla pe acolo, dar in linii mari stiu despre ce e vorba. Vorbesc de betivanii aia de rusi care, se pare, se simt inghesuiti la ei in tara. Eram acasa si erau stiri la radio. Printre ele si ceva legat de conflictul dintre Ucraina si Rusia si ma gandeam…. ce as face daca – prin absurd si sper ca absurdul sa nu aiba loc – ar incepe razboiul si am fi si noi implicati. Adica sa se prefigureze clar un razboi si sa se stie asta cu vreo 2-3 luni inainte.

nowar_mit_peacePai oameni buni, eu nu omor pe nimeni atata timp cat nu ma supara personal. O sa incerc sa ma departez cat mai mult posibil de locurile in care sunt conflicte. O sa imi gasesc un loc izolat, pe care mi-l pot apara cat mai bine, dar eu pe front nu ma duc. Ma puteti considera las. Nu ma intereseaza. Mai bine las decat sa imi omor semeni doar pentru ca asa hotarasc niste burtosi plini de bani si nesatuli de putere. Faptul ca in 2014 se cuceresc teritorii nu face decat sa ma sperie. Parca ne intoarcem in timp. In loc sa ne dezvoltam si sa ne dam, dracu, seama ca e aiurea sa ne omoram intre noi pentru niste bucati de pamant, noi (adica ei) ne pregatim material si mental de cine stie ce confruntare militara.

In loc sa existe dezbateri si implicatii materiale despre cum sa facem sa eradicam din rautatea si foamea continua de putere din jurul nostru, “expertii” vorbesc despre ultimele tehnologii militare si se pompeaza bani la greu in arme cat mai complexe. Ce cacat! Bai nene, oricum la un moment dat ne vine la toti sorocul si nu o sa luam nimic cu noi dincolo.

Ma opresc ca nu am facut altceva decat sa ma enervez singur. Si DA, la placinte inainte, la razboi inapoi.

Zambeste!

This entry was posted in la gramada and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *